ירדן מרלו מאופיין בניחוחות של דובדבן בשל ופירות יער, לצד רמזים של פריחת הדרים, תבליני אפייה מבושמים ועשבי תיבול טריים. זהו מרלו בעל גוף מלא, המציג מורכבות וריכוז טעמים מענגים.
ייו מרלו ירדן התיישן בחביות עץ אלון צרפתי במשך 14 חודשים. 40% מהחביות הינן חביות חדשות. היין התיישן במשך 14 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי קטנות, כ-40% מהן חדשות. על אזור הגידול: הגליל הוא אזור הגידול הצפוני ביותר בישראל ונחשב הטוב ביותר לגידול ענבי יין. בתוך אזור גידול זה, רמת הגולן היא החלק בו הטמפרטורות הן הקרירות ביותר והענבים באיכות הגבוהה ביותר. הכרמים על רמה וולקנית זו גדלים מ- 400 מטר ועד 1200 מטר מעל פני הים והגבוהים שבהם פוגשים שלג בחורף. יקב רמת הגולן ממוקם בעיר קצרין אשר במרכז הגולן.
הגליל הוא אזור הגידול הצפוני ביותר בישראל ונחשב הטוב ביותר לגידול ענבי יין. בתוך אזור גידול זה, רמת הגולן היא החלק בו הטמפרטורות הן הקרירות ביותר והענבים באיכות הגבוהה ביותר. הכרמים על רמה וולקנית זו גדלים מ- 400 מטר ועד 1200 מטר מעל פני הים והגבוהים שבהם פוגשים שלג בחורף. יקב רמת הגולן ממוקם בעיר קצרין אשר במרכז הגולן.
זן ענבים אדום, מפורסם ונפוץ שקיבל את תהילתו בעיקר בזכות יינות הגדה הימנית של בורדו. לצד קברנה סוביניון, מרלו הוא חלק בלתי-נפרד מהבלנד הבורדולזי וסגולותיו באות לידי ביטוי בעיקר בקבלת מרקם עשיר, רך, קטיפתי ועסיסי.