בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
פאולנר 500 מ"ל500ml / 5.5%
-
בירה ווינשטפן500ml / 5.4%
-
בירה פאולנר חיטה 500 מ"ל500ml / 5.5%
-
טוכר בז'ובאטור500ml / 7.5%
-
בירה ארדינגר מעוננת330ml / 5.3%
-
בירה פרנציסקאנר צלולה500ml / 5%
-
בירה פרנציסקאנר מעוננת500ml / 5%
-
ארדינגר וייסביר דונקל500ml / 5.6%
-
כרמליטן קלוסטר ווייזן דונקל500ml / 5.4%