בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
ג'ינג'ר בירד וויצ'ווד500ml / 4.2%
-
סיידר תאצ'רס - גרין גובלין500ml / 5%
-
בירה ת'ורנברידג' ג'ייפור330ml / 5.9%
-
סיידר תאצ'רס - רסקל500ml / 4.5%
-
ת'ורנברידג' בראדר ראביט330ml / 4%
-
ת'ורנברידג' צ'ירון440ml / 5%
-
ת'ורנברידג' ואלריו330ml / 5%