100% קברנה סוביניון מכרם ברכה שבשומרון- אזור שמזה שנים נחשב לאחד הטרוארים המוצלחים לגידול ענבים. הענבים נבצרו ידנית ובאופן סלקטיבי, לאחר מכן הותססו כשבועיים בטמפרטורה שלא עלתה על 29 מעלות. לאחר מכן יושם היין בחביות עץ ל 22 חודשים.
זן הענבים הנפוץ והמפורסם ביותר בעולם מזוהה יותר מכל עם יינות הגדה השמאלית של בורדו אך מציג תוצאות מצוינות גם באזורי-יין שנמנים על העולם החדש. כאשר הם במיטבם, יינות שמופקים מקברנה סוביניון הם בעלי פוטנציאל יישון ממושך ומתאפיינים בטעמי פירות .יער כהים, קרם דה קאסיס, טבק ועשבי תבלין ירוקים