סנן לפי
סינון פעיל
  1. זן - יינות בלנד אדום הסרת פריט
קטגוריה
Less
יקב
  1. יקב אור הגנוז 1 item
  2. יקב אורטל 1 item
  3. יקב אסף 1 item
  4. יקב אמפורה 1 item
  5. יקב בנימינה 1 item
  6. יקב בת שלמה 1 item
  7. יקב גבעות 1 item
  8. יקב קלו דה גת 2 items
  9. יקב ננה 2 items
  10. יקב שאטו גולן 2 items
  11. יקב פלטר 4 items
  12. יקב מארגלית 3 items
  13. יקב סוסון ים 4 items
  14. יקב צפרירים 2 items
  15. יקב קסטל 4 items
  16. יקב יתיר 4 items
  17. יקב ויתקין 1 item
  18. יקב כרם שבו 1 item
  19. יקב לוריא 2 items
  20. יקב לוינסון 1 item
  21. יקב דלתון 1 item
  22. יקב טוליפ 1 item
  23. יקב רקאנטי 1 item
  24. יקב שטו רמו 1 item
  25. יקב פלם 2 items
  26. יקב צרעה 3 items
  27. יקב שילה 2 items
  28. יקב פסגות 2 items
  29. יקב דדה 3 items
  30. יקב ברבדו 1 item
  31. יקב ירדן 1 item
  32. יקב הרי גליל 2 items
  33. יקב נטופה 2 items
  34. יקב כישור 1 item
  35. יקב עגור 3 items
  36. יקב טורה 1 item
  37. יקב מיה לוצ'ה 1 item
  38. יקב מרשה 3 items
  39. יקב לטם 2 items
  40. יקב קובננט 1 item
  41. יקב נטע 1 item
  42. יקב להט 1 item
  43. יקב נווה ירק 1 item
  44. יקב פייב 1 item
  45. יקב רמת החברון 1 item
  46. מסקוטה 1 item
  47. ראול פרז 1 item
  48. קווינטו דו קראשטו 1 item
  49. יקב מכמורת 1 item
  50. קלו פואי ארנו 1 item
  51. פורטה 6 1 item
  52. דומיני ונטי 4 items
  53. פנפולדס 2 items
  54. אדי סמציץ 1 item
  55. פילוקליה 2 items
  56. Tenuta delle Terre Nere 1 item
  57. Claus Preisinger 1 item
  58. Nativ 1 item
Less
מחיר המוצר

בלנד אדום - Red blend

יין המופק מזני ענבים אדומים, צבע הנוזל הקיים בענב שקוף והיין מקבל את צבעו מהשריית הנוזל עם קליפות הענבים – משך ההשרייה וסוג הענב משפיע על צבעו של היין. תהליך ייצור יין אדום הוא הפרדת הענבים מהאשכול וריסוקם, השרייה במיכלי תסיסה של התירוש עם הקליפות בתוספת שמרים המפרקים את הסוכר הטבעי לאלכוהול ו2CO, לאחר סיום התסיסה נעשית הסחיטה ומתקבל יין אדום אותו ניתן ליישן בחביות עץ אלון ,בזמן יישון זה היין מקבל טעמים ורבדים נוספים מהעץ ומהחימצון האיטי ולרוב עובר תסיסה נוספת "מלולקטית" שמרככת את החמיצות ה"ירקרקה" ומעשירה את מרקם היין. לאחר היישון היין עובר תהליכי סינון, הצללה וייצוב ומבוקבק. זמן ההתיישנות בבקבוק משפיע גם הוא על ההנאה מהיין - ניתן להעריך את הזמן המתאים לצריכת כל יין – "חלון השתיה" . מומלץ לפתוח יינות אדומים לפחות חצי שעה לפני שצורכים אותם מאחר והחשיפה לחמצן מרככת את היין ומגלה ניחוחות ורבדים נוספים. יינות משובחים הם אלה המעבירים בחוויית השתייה איזון בין הטעמים, הניחוחות, רמת האלכוהול, המרקם והסיומת תוך הפגנת מורכבות ועניין. לחיים !

קרא עוד >>
הצג כ- גריד תצוגה רשימה
דף
הצג כ- גריד תצוגה רשימה
דף