סנן לפי
סינון פעיל
  1. מדינה ישראל הסרת פריט
  2. אזור שומרון הסרת פריט
קטגוריה
Less
יקב
  1. יקב גבעות 1 item
  2. יקב פסגות 1 item
  3. יקב ברבדו 2 items
  4. יקב טורה 4 items
  5. יקב מרשה 2 items
  6. יקב כהנוב 3 items
Less
מדינה
  1. ישראל 23 items
Less
זן - יינות
  1. בלנד אדום 10 items
  2. מרלו 4 items
  3. סירה/שיראז 1 item
  4. פטי ורדו 2 items
  5. פטי סירה 1 item
  6. קברנה סוביניון 5 items
Less
אזור
  1. הרי יהודה 112 items
  2. גולן 29 items
  3. גליל 170 items
  4. מישור החוף 12 items
  5. שומרון 23 items
  6. נגב 2 items
  7. בית לחם 1 item
Less
מחיר המוצר

שומרון - Samaria

יין המופק מזני ענבים אדומים, צבע הנוזל הקיים בענב שקוף והיין מקבל את צבעו מהשריית הנוזל עם קליפות הענבים – משך ההשרייה וסוג הענב משפיע על צבעו של היין. תהליך ייצור יין אדום הוא הפרדת הענבים מהאשכול וריסוקם, השרייה במיכלי תסיסה של התירוש עם הקליפות בתוספת שמרים המפרקים את הסוכר הטבעי לאלכוהול ו2CO, לאחר סיום התסיסה נעשית הסחיטה ומתקבל יין אדום אותו ניתן ליישן בחביות עץ אלון ,בזמן יישון זה היין מקבל טעמים ורבדים נוספים מהעץ ומהחימצון האיטי ולרוב עובר תסיסה נוספת "מלולקטית" שמרככת את החמיצות ה"ירקרקה" ומעשירה את מרקם היין. לאחר היישון היין עובר תהליכי סינון, הצללה וייצוב ומבוקבק. זמן ההתיישנות בבקבוק משפיע גם הוא על ההנאה מהיין - ניתן להעריך את הזמן המתאים לצריכת כל יין – "חלון השתיה" . מומלץ לפתוח יינות אדומים לפחות חצי שעה לפני שצורכים אותם מאחר והחשיפה לחמצן מרככת את היין ומגלה ניחוחות ורבדים נוספים. יינות משובחים הם אלה המעבירים בחוויית השתייה איזון בין הטעמים, הניחוחות, רמת האלכוהול, המרקם והסיומת תוך הפגנת מורכבות ועניין. לחיים !

קרא עוד >>
הצג כ- גריד תצוגה רשימה
דף
הצג כ- גריד תצוגה רשימה
דף