יין לבן מלא חיים ובעל גוף בינוני, מורכב מבלנד של גרגנגה וטריביאנו בגידול אורגני. באף ניחוחות הדריים לצד תפוח ירוק, אננס, סמבוק וקרם ליים. בחך מינרלי וקרמי, עם טעמי אגס פריך, תפוז דם ופריחת שקד.
כייפי לשתיה כפי שהוא וילווה נהדר מנות כמו עוף צלוי, ריזוטו, פאקאצ'ות וירקות צלויים כמו אספרגוס וכרובית.
בצפון-מזרח איטליה, בין אגם גארדה לפאתי העיר ונציה, משתרע אזור היין האיטלקי הפורה ביותר-ונטו. אמרונה הוא ככל הנראה היין המפורסם ביותר שמגיע מאזור ונטו, אך יינות אדומים באיכות טובה יכולים לשאת על תוויתם גם שמות של תתי-אזור כמו ולפוליצ'לה וברדולינו. סואבה, תת-אזור שנשלט בעיקר על-ידי קואופרטיבים, מוקדש ליינות לבנים, קלים ורעננים שמבוססים על זן הגרגנגה המקומי.