נארו ד׳אבולה - Nero d'Avola
הזן המקומי הנפוץ והעיקרי של סיצליה, ממנו מופקים בדרך כלל יינות אדומים כהים, עשירים, מלאים ועתירי פרי. בעשורים האחרונים, בעיקר תחת ידיהם של יצרנים שהיטיבו לגדל את הזן באזורים גבוהים ולטפל בו בעדינות, ניתן למצוא גרסאות רעננות ומעודנות יותר של הזן.
-
קמינו דה קברס גודלו750ml / 13%
-
רפאל פלסיוס אס סורטס750ml / 14%
-
ראול פרז אולטריה גודלו750ml / 13.5%
-
טלמו רודריגז גבה דו קסי גודלו ולדיאוריאס 2012750ml / 13.5%