סנן לפי
קאווה - Cava
התשובה הספרדית לשמפניה צברה לה קהל של אוהדים ברחבי העולם בעשורים האחרונים. קאווה, בניגוד לאפלסיונים אחרים בספרד, אינו תוחם אזור גיאוגרפי ספציפי אלא מתייחס לאופן הכנת היין המבעבע ולזהות הזנים בהם נעשה שימוש ליצירתו. הדגם הזה מאפשר ייצור של קאווה במספר אזורי יין בספרד אם כי רוב מוחלט של ענבי הצ'ארלו, מאקבאו ופארייאדה שמשמשים להפקת קאווה נטועים בין גבולות קטלוניה. כאשר הוא במיטבו ומופק בידי הטובים שביצרנים, יין קאווה מסוגל להתחרות בטובים שביינות המבעבעים שמיוצרים ברחבי העולם.
קרא עוד >>
-
סיארה קנטבריה גרנאש750ml / 14.5%
-
וינה פומאל רזרבה ריוחה750ml / 14%
-
טורס אלטוס איבריקוס רזרבה750ml / 14.5%
-
ריוחה איבריקוס750ml / 13.5%
-
ויוואנקו קריאנזה ריוחה750ml / 13.5%
-
קודורניו דולצ'ה אנה אייס750ml / 11.5%
-
רמון בילבאו - ריוחה אלטורה750ml / 14%
-
ויוואנקו רזרבה ריוחה750ml / 14%
-
ריוחה קמפו וייחו רזרבה750ml / 13.5%
-
ריוחה גרסיאנו750ml / 15%
-
ריוחה אל פאקטו750ml / 14%