סנן לפי
קאווה - Cava
התשובה הספרדית לשמפניה צברה לה קהל של אוהדים ברחבי העולם בעשורים האחרונים. קאווה, בניגוד לאפלסיונים אחרים בספרד, אינו תוחם אזור גיאוגרפי ספציפי אלא מתייחס לאופן הכנת היין המבעבע ולזהות הזנים בהם נעשה שימוש ליצירתו. הדגם הזה מאפשר ייצור של קאווה במספר אזורי יין בספרד אם כי רוב מוחלט של ענבי הצ'ארלו, מאקבאו ופארייאדה שמשמשים להפקת קאווה נטועים בין גבולות קטלוניה. כאשר הוא במיטבו ומופק בידי הטובים שביצרנים, יין קאווה מסוגל להתחרות בטובים שביינות המבעבעים שמיוצרים ברחבי העולם.
קרא עוד >>
-
Cantina della Serra Dry - קנטינה דלה סרה יבש750ml / 12%
-
Cantina della Serra Blu - קנטינה דלה סרה בלו750ml / 12%
-
וואירה ברברה ד'אלבה750ml / 14%
-
ברברה דאסטי סופריור מיקלה קיארלו750ml / 13.5%
-
מונטרוסטיקו ביאנקו לנגה750ml / 13%
-
ג'וזפה קורטזה ברברה ד'אלבה750ml / 14%
-
וואירה מוסקטו ד'אסטי750ml / 5.5%
-
קודורניו דולצ'ה אנה אייס750ml / 11.5%