קאווה - Cava
התשובה הספרדית לשמפניה צברה לה קהל של אוהדים ברחבי העולם בעשורים האחרונים. קאווה, בניגוד לאפלסיונים אחרים בספרד, אינו תוחם אזור גיאוגרפי ספציפי אלא מתייחס לאופן הכנת היין המבעבע ולזהות הזנים בהם נעשה שימוש ליצירתו. הדגם הזה מאפשר ייצור של קאווה במספר אזורי יין בספרד אם כי רוב מוחלט של ענבי הצ'ארלו, מאקבאו ופארייאדה שמשמשים להפקת קאווה נטועים בין גבולות קטלוניה. כאשר הוא במיטבו ומופק בידי הטובים שביצרנים, יין קאווה מסוגל להתחרות בטובים שביינות המבעבעים שמיוצרים ברחבי העולם.
קרא עוד >>
-
Chateau Fourreau Bordeaux Superieur 2016750ml / 14%
-
קאווה קודורניו סלקסיון רוונטוס750ml / 11.5%
-
שאטו קלימנס סאוטרן375ml / 13.5%
-
Chateau Leoville Barton Saint-Julien 2015750ml / 13%
-
Pavie Macquin Saint-Émilion 2000750ml / 13.5%
-
שאטו מלרטיק לאגרבייר750ml / 14%
-
שאטו קמבון לה פלוס750ml / 14%
-
שאטו לה פוי אמיליאן בורדו750ml / 13%
-
שאטו בראנה קאנטנאק בורדו750ml / 13%
-
Chateau Clinet Pomerol 2007750ml / 13.5%
-
שאטו אנגלוס סנט אמיליון בורדו750ml / 13.5%
-
-
קודורניו דולצ'ה אנה אייס750ml / 11.5%
-
רה מנפרדי, אליאניקו דל וולטור750ml / 14.5%