גלן גרנט - Glen Grant

סנן לפי
סינון פעיל
  1. יצרן גלנמורנג'י הסרת פריט
  2. יצרן מורטלאך הסרת פריט
  3. יצרן גלן גרנט הסרת פריט
  4. יצרן קרגנמור הסרת פריט
  5. טעם פרי עשיר ותבלינים הסרת פריט
קטגוריה
Less
יצרן
  1. אברלור 1 item
  2. אייל אוף ג'ורה 2 items
  3. אראן 3 items
  4. אנוק 3 items
  5. אולד פאלטני 1 item
  6. ברוכלדי 1 item
  7. בושמילס 2 items
  8. בלוויני 5 items
  9. בונהאבן 1 item
  10. בלנטונ'ס 1 item
  11. ברטונ׳ס 1 item
  12. בנריאך 1 item
  13. בן נביס 2 items
  14. בלנטיינ'ס 2 items
  15. בנרומאך 2 items
  16. גלן סקוטיה 2 items
  17. ג'ק דניאלס 1 item
  18. גלנדרונך 10 items
  19. גלנגוין 1 item
  20. גלנפידיך 1 item
  21. גלנליווט 5 items
  22. גלנקדאם 1 item
  23. ג'ים בים 4 items
  24. גלנמורנג'י 4 items
  25. גלן גרנט 0 items
  26. היילנד פארק 3 items
  27. מקאלן 8 items
  28. ספרינגבנק 2 items
  29. סנטורי 5 items
  30. קוואלן 2 items
  31. קומפס בוקס 1 item
  32. קילקראן 1 item
  33. קרייגלכי 2 items
  34. לונגמורן 2 items
  35. קרגנמור 0 items
  36. טילינג 1 item
  37. וודפורד 1 item
  38. פור רוזס 1 item
  39. ווילד טורקי 1 item
  40. מיקטר'ס 4 items
  41. שיבאס 1 item
  42. ניקה 2 items
  43. גלנפרקלס 2 items
  44. ג'וני ווקר 2 items
  45. דינסטון 1 item
  46. קליינליש 1 item
  47. טומטין 1 item
  48. דאלמור 1 item
  49. גלן אלגין 1 item
  50. דאגלס ליינג 1 item
  51. בולייט 1 item
  52. מילק אנד האני 1 item
  53. מזקקת רמת הגולן 5 items
  54. טוברמורי 1 item
  55. מורטלאך 3 items
  56. טאמדו 3 items
  57. The Maltman 1 item
  58. Tuthilltown Spirits 1 item
Less
סוג וויסקי
אזור
  1. ספייסייד 3 items
  2. היילנד 4 items
Less
מחיר המוצר

גלן גרנט - Glen Grant

"תהליך הייצור של גלן גרנט סינל מאלט: הטבע: ממלא תפקיד מרכזי בהשגת האיכות של ויסקי סינגל מאלט גדול. מי מעיין הטבעי המשמשים בהכנת גלן גרנט סינגל מאלט מגיעים מהרמות הסקוטיות והם מרכיב חיוני ביותר. ליתות ויצירת הבלילה: התהליך כרוך בהשרית גרעיני השעורה במיכלים כדי להכין אותו לתהליך המעיכה. לאחר השרייה למשך הזמן ההכרחי, משאירים את השעורה פרושה על רצפה עד לעובי של 20 סנטימטרים במטרה לנבוט. במהלך שלב זה, השעורה נושמת והיא מחוממת עד להיותה לתת (מאלט). ללתת של גלן גרנט מאפיינים ייחודיים: יבש, פריך, מתפורר וארומטי. השלב הבא הוא המעיכה, כלומר ערבוב השעורה במים כדי לשטוף את כל זיהומים ולהכינה לזיקוק. תהליך הזיקוק: בניגוד לכמה מהסינגל מאלטים הכבדים יותר והחזקים יותר, גלן גרנט הוא חד וברור, צח ובהיר. מה שבאמת מבדיל אותו מסינגל מאלטים אחרים הוא תהליך הזיקוק הייחודי. כצעד ראשון משתמשים בדוודים גבוהים מאוד, המסייעים להבטיח כי רק כהל קל יהפוך לגלן גרנט. שנית גלן גרנט היא המזקקה היחידה שמטהרת את שני הזיקוקים. זו הייתה המצאה של ג'יימס ""מייג'ור"" גרנט ומשתמשים בה עד היום. זה מבטיח כי האדים הטהורים בלבד יעברו למעבה, מה שיוצר ויסקי רעננן וקליל. תהליך היישון: זמן ממלא תפקיד חיוני בהבשלת ויסקי. בגלן גרנט מקפידים לבחור חביות בורבון ממעמד עליון וחביות שרי, ומבטיחים שישתמשו בהם מספר מסוים של פעמים בלבד. כל החביות נבחרות ידנית. תהליך ההתיישנות האיטי בחביות עץ אלון איכותיות נותן לגלן גרנט את צבעו הייחודי וטעם פירות רענן. הטבע: ממלא תפקיד מרכזי בהשגת האיכות של ויסקי סינגל מאלט גדול. מי מעיין הטבעי המשמשים בהכנת גלן גרנט סינגל מאלט מגיעים מהרמות הסקוטיות והם מרכיב חיוני ביותר. ליתות ויצירת הבלילה: התהליך כרוך בהשרית גרעיני השעורה במיכלים כדי להכין אותו לתהליך המעיכה. לאחר השרייה למשך הזמן ההכרחי, משאירים את השעורה פרושה על רצפה עד לעובי של 20 סנטימטרים במטרה לנבוט. במהלך שלב זה, השעורה נושמת והיא מחוממת עד להיותה לתת (מאלט). ללתת של גלן גרנט מאפיינים ייחודיים: יבש, פריך, מתפורר וארומטי. השלב הבא הוא המעיכה, כלומר ערבוב השעורה במים כדי לשטוף את כל זיהומים ולהכינה לזיקוק. תהליך הזיקוק: בניגוד לכמה מהסינגל מאלטים הכבדים יותר והחזקים יותר, גלן גרנט הוא חד וברור, צח ובהיר. מה שבאמת מבדיל אותו מסינגל מאלטים אחרים הוא תהליך הזיקוק הייחודי. כצעד ראשון משתמשים בדוודים גבוהים מאוד, המסייעים להבטיח כי רק כהל קל יהפוך לגלן גרנט. שנית גלן גרנט היא המזקקה היחידה שמטהרת את שני הזיקוקים. זו הייתה המצאה של ג'יימס ""מייג'ור"" גרנט ומשתמשים בה עד היום. זה מבטיח כי האדים הטהורים בלבד יעברו למעבה, מה שיוצר ויסקי רעננן וקליל. תהליך היישון: זמן ממלא תפקיד חיוני בהבשלת ויסקי. בגלן גרנט מקפידים לבחור חביות בורבון ממעמד עליון וחביות שרי, ומבטיחים שישתמשו בהם מספר מסוים של פעמים בלבד. כל החביות נבחרות ידנית. תהליך ההתיישנות האיטי בחביות עץ אלון איכותיות נותן לגלן גרנט את צבעו הייחודי וטעם פירות רענן."

קרא עוד >>

הצג כ- גריד תצוגה רשימה
הצג כ- גריד תצוגה רשימה