גלן גרנט - Glen Grant

סנן לפי
סינון פעיל
  1. יצרן טומינטול הסרת פריט
  2. יצרן גלן גרנט הסרת פריט
  3. טעם עשיר וכבולי הסרת פריט
  4. טעם פירות טריים ווניל הסרת פריט
קטגוריה
Less
יצרן
  1. אייל אוף ג'ורה 1 item
  2. אלייג'ה קרייג 1 item
  3. אוכנטושן 3 items
  4. איאן מקלאוד 1 item
  5. ארדבג 8 items
  6. באפלו טרייס 1 item
  7. ברוכלדי 2 items
  8. בונדוקס 1 item
  9. באומור 2 items
  10. בלבלייר 1 item
  11. בושמילס 2 items
  12. בלוויני 1 item
  13. בונהאבן 1 item
  14. בלנטונ'ס 1 item
  15. בנריאך 6 items
  16. באלבלייר 1 item
  17. בן נביס 1 item
  18. בלנטיינ'ס 2 items
  19. בנרומאך 1 item
  20. גלנאלאצ'י 1 item
  21. גלן סקוטיה 1 item
  22. ג'ק דניאלס 1 item
  23. גלנדרונך 2 items
  24. גלנגוין 1 item
  25. גלנפידיך 1 item
  26. גרנט'ס 1 item
  27. גלנליווט 4 items
  28. ג'ים בים 1 item
  29. גלנמורנג'י 2 items
  30. גלן גרנט 2 items
  31. היילנד פארק 1 item
  32. מקאלן 4 items
  33. פיימוס גראוס 1 item
  34. לגבולין 3 items
  35. טומאטין 2 items
  36. טליסקר 4 items
  37. ספרינגבנק 3 items
  38. לפרוייג 4 items
  39. קומפס בוקס 1 item
  40. קילקראן 3 items
  41. סינגלטון 1 item
  42. פינלאגן 1 item
  43. לדאייג 1 item
  44. סקאפה 1 item
  45. טילינג 1 item
  46. פור רוזס 2 items
  47. שיבאס 1 item
  48. ניקה 3 items
  49. טולאמור דיו 1 item
  50. הירש 1 item
  51. טומינטול 6 items
  52. דינסטון 2 items
  53. דלוויני 1 item
  54. טומטין 1 item
  55. דאגלס ליינג 2 items
  56. קילכומן 3 items
  57. גרנט 1 item
  58. מזקקת רמת הגולן 3 items
  59. מזקקת ארדברג 1 item
  60. Dufftown 1 item
  61. Loch Lomond 1 item
  62. Mccormick 1 item
  63. אדראדור 1 item
  64. Distillery Bottling 1 item
  65. אלמנטס אוף איילה 1 item
  66. ברנה 1 item
  67. Duncan Taylor 1 item
Less
סוג וויסקי
מחיר המוצר

גלן גרנט - Glen Grant

"תהליך הייצור של גלן גרנט סינל מאלט: הטבע: ממלא תפקיד מרכזי בהשגת האיכות של ויסקי סינגל מאלט גדול. מי מעיין הטבעי המשמשים בהכנת גלן גרנט סינגל מאלט מגיעים מהרמות הסקוטיות והם מרכיב חיוני ביותר. ליתות ויצירת הבלילה: התהליך כרוך בהשרית גרעיני השעורה במיכלים כדי להכין אותו לתהליך המעיכה. לאחר השרייה למשך הזמן ההכרחי, משאירים את השעורה פרושה על רצפה עד לעובי של 20 סנטימטרים במטרה לנבוט. במהלך שלב זה, השעורה נושמת והיא מחוממת עד להיותה לתת (מאלט). ללתת של גלן גרנט מאפיינים ייחודיים: יבש, פריך, מתפורר וארומטי. השלב הבא הוא המעיכה, כלומר ערבוב השעורה במים כדי לשטוף את כל זיהומים ולהכינה לזיקוק. תהליך הזיקוק: בניגוד לכמה מהסינגל מאלטים הכבדים יותר והחזקים יותר, גלן גרנט הוא חד וברור, צח ובהיר. מה שבאמת מבדיל אותו מסינגל מאלטים אחרים הוא תהליך הזיקוק הייחודי. כצעד ראשון משתמשים בדוודים גבוהים מאוד, המסייעים להבטיח כי רק כהל קל יהפוך לגלן גרנט. שנית גלן גרנט היא המזקקה היחידה שמטהרת את שני הזיקוקים. זו הייתה המצאה של ג'יימס ""מייג'ור"" גרנט ומשתמשים בה עד היום. זה מבטיח כי האדים הטהורים בלבד יעברו למעבה, מה שיוצר ויסקי רעננן וקליל. תהליך היישון: זמן ממלא תפקיד חיוני בהבשלת ויסקי. בגלן גרנט מקפידים לבחור חביות בורבון ממעמד עליון וחביות שרי, ומבטיחים שישתמשו בהם מספר מסוים של פעמים בלבד. כל החביות נבחרות ידנית. תהליך ההתיישנות האיטי בחביות עץ אלון איכותיות נותן לגלן גרנט את צבעו הייחודי וטעם פירות רענן. הטבע: ממלא תפקיד מרכזי בהשגת האיכות של ויסקי סינגל מאלט גדול. מי מעיין הטבעי המשמשים בהכנת גלן גרנט סינגל מאלט מגיעים מהרמות הסקוטיות והם מרכיב חיוני ביותר. ליתות ויצירת הבלילה: התהליך כרוך בהשרית גרעיני השעורה במיכלים כדי להכין אותו לתהליך המעיכה. לאחר השרייה למשך הזמן ההכרחי, משאירים את השעורה פרושה על רצפה עד לעובי של 20 סנטימטרים במטרה לנבוט. במהלך שלב זה, השעורה נושמת והיא מחוממת עד להיותה לתת (מאלט). ללתת של גלן גרנט מאפיינים ייחודיים: יבש, פריך, מתפורר וארומטי. השלב הבא הוא המעיכה, כלומר ערבוב השעורה במים כדי לשטוף את כל זיהומים ולהכינה לזיקוק. תהליך הזיקוק: בניגוד לכמה מהסינגל מאלטים הכבדים יותר והחזקים יותר, גלן גרנט הוא חד וברור, צח ובהיר. מה שבאמת מבדיל אותו מסינגל מאלטים אחרים הוא תהליך הזיקוק הייחודי. כצעד ראשון משתמשים בדוודים גבוהים מאוד, המסייעים להבטיח כי רק כהל קל יהפוך לגלן גרנט. שנית גלן גרנט היא המזקקה היחידה שמטהרת את שני הזיקוקים. זו הייתה המצאה של ג'יימס ""מייג'ור"" גרנט ומשתמשים בה עד היום. זה מבטיח כי האדים הטהורים בלבד יעברו למעבה, מה שיוצר ויסקי רעננן וקליל. תהליך היישון: זמן ממלא תפקיד חיוני בהבשלת ויסקי. בגלן גרנט מקפידים לבחור חביות בורבון ממעמד עליון וחביות שרי, ומבטיחים שישתמשו בהם מספר מסוים של פעמים בלבד. כל החביות נבחרות ידנית. תהליך ההתיישנות האיטי בחביות עץ אלון איכותיות נותן לגלן גרנט את צבעו הייחודי וטעם פירות רענן."

קרא עוד >>

הצג כ- גריד תצוגה רשימה
הצג כ- גריד תצוגה רשימה