גלן גרנט - Glen Grant

סנן לפי
סינון פעיל
  1. יצרן פינלאגן הסרת פריט
  2. יצרן ברטונ׳ס הסרת פריט
  3. יצרן גלן גרנט הסרת פריט
  4. טעם כבולי ופירותי הסרת פריט
  5. טעם פרי עשיר ותבלינים הסרת פריט
קטגוריה
Less
יצרן
  1. איילה 1 item
  2. אברלור 1 item
  3. ארדמור 2 items
  4. אייל אוף ג'ורה 4 items
  5. אראן 4 items
  6. אנוק 3 items
  7. אמרוט 1 item
  8. אולד פאלטני 3 items
  9. ארדבג 3 items
  10. ברוכלדי 1 item
  11. באומור 2 items
  12. בושמילס 2 items
  13. בלוויני 6 items
  14. בונהאבן 1 item
  15. בלנטונ'ס 1 item
  16. ברטונ׳ס 1 item
  17. בנריאך 2 items
  18. בן נביס 2 items
  19. בלנטיינ'ס 2 items
  20. בנרומאך 4 items
  21. גלן סקוטיה 2 items
  22. ג'ק דניאלס 1 item
  23. גלנדרונך 10 items
  24. גלנגוין 1 item
  25. גלנפידיך 2 items
  26. גלנליווט 6 items
  27. גלנקדאם 1 item
  28. ג'ים בים 4 items
  29. גלנמורנג'י 4 items
  30. גלן גרנט 0 items
  31. היילנד פארק 5 items
  32. מקאלן 8 items
  33. לגבולין 2 items
  34. טומאטין 1 item
  35. ספרינגבנק 3 items
  36. סנטורי 6 items
  37. קוואלן 2 items
  38. קומפס בוקס 1 item
  39. קילקראן 2 items
  40. קרייגלכי 2 items
  41. קאול איילה 2 items
  42. פינלאגן 1 item
  43. לונגמורן 2 items
  44. טילינג 1 item
  45. וודפורד 1 item
  46. פור רוזס 1 item
  47. ווילד טורקי 1 item
  48. מיקטר'ס 4 items
  49. שיבאס 1 item
  50. ניקה 3 items
  51. גלנפרקלס 2 items
  52. ג'וני ווקר 3 items
  53. איילה מיסט 2 items
  54. דינסטון 1 item
  55. קליינליש 1 item
  56. טומטין 1 item
  57. דאלמור 1 item
  58. גלן אלגין 1 item
  59. דאגלס ליינג 1 item
  60. בולייט 1 item
  61. קילכומן 1 item
  62. מילק אנד האני 2 items
  63. מזקקת רמת הגולן 5 items
  64. טוברמורי 1 item
  65. מורטלאך 3 items
  66. טאמדו 3 items
  67. The Maltman 1 item
  68. Tuthilltown Spirits 1 item
  69. מוסבורן 1 item
Less
סוג וויסקי
מדינה
  1. ארה"ב 1 item
  2. סקוטלנד 1 item
Less
אזור
  1. איילה 1 item
Less
מחיר המוצר

גלן גרנט - Glen Grant

"תהליך הייצור של גלן גרנט סינל מאלט: הטבע: ממלא תפקיד מרכזי בהשגת האיכות של ויסקי סינגל מאלט גדול. מי מעיין הטבעי המשמשים בהכנת גלן גרנט סינגל מאלט מגיעים מהרמות הסקוטיות והם מרכיב חיוני ביותר. ליתות ויצירת הבלילה: התהליך כרוך בהשרית גרעיני השעורה במיכלים כדי להכין אותו לתהליך המעיכה. לאחר השרייה למשך הזמן ההכרחי, משאירים את השעורה פרושה על רצפה עד לעובי של 20 סנטימטרים במטרה לנבוט. במהלך שלב זה, השעורה נושמת והיא מחוממת עד להיותה לתת (מאלט). ללתת של גלן גרנט מאפיינים ייחודיים: יבש, פריך, מתפורר וארומטי. השלב הבא הוא המעיכה, כלומר ערבוב השעורה במים כדי לשטוף את כל זיהומים ולהכינה לזיקוק. תהליך הזיקוק: בניגוד לכמה מהסינגל מאלטים הכבדים יותר והחזקים יותר, גלן גרנט הוא חד וברור, צח ובהיר. מה שבאמת מבדיל אותו מסינגל מאלטים אחרים הוא תהליך הזיקוק הייחודי. כצעד ראשון משתמשים בדוודים גבוהים מאוד, המסייעים להבטיח כי רק כהל קל יהפוך לגלן גרנט. שנית גלן גרנט היא המזקקה היחידה שמטהרת את שני הזיקוקים. זו הייתה המצאה של ג'יימס ""מייג'ור"" גרנט ומשתמשים בה עד היום. זה מבטיח כי האדים הטהורים בלבד יעברו למעבה, מה שיוצר ויסקי רעננן וקליל. תהליך היישון: זמן ממלא תפקיד חיוני בהבשלת ויסקי. בגלן גרנט מקפידים לבחור חביות בורבון ממעמד עליון וחביות שרי, ומבטיחים שישתמשו בהם מספר מסוים של פעמים בלבד. כל החביות נבחרות ידנית. תהליך ההתיישנות האיטי בחביות עץ אלון איכותיות נותן לגלן גרנט את צבעו הייחודי וטעם פירות רענן. הטבע: ממלא תפקיד מרכזי בהשגת האיכות של ויסקי סינגל מאלט גדול. מי מעיין הטבעי המשמשים בהכנת גלן גרנט סינגל מאלט מגיעים מהרמות הסקוטיות והם מרכיב חיוני ביותר. ליתות ויצירת הבלילה: התהליך כרוך בהשרית גרעיני השעורה במיכלים כדי להכין אותו לתהליך המעיכה. לאחר השרייה למשך הזמן ההכרחי, משאירים את השעורה פרושה על רצפה עד לעובי של 20 סנטימטרים במטרה לנבוט. במהלך שלב זה, השעורה נושמת והיא מחוממת עד להיותה לתת (מאלט). ללתת של גלן גרנט מאפיינים ייחודיים: יבש, פריך, מתפורר וארומטי. השלב הבא הוא המעיכה, כלומר ערבוב השעורה במים כדי לשטוף את כל זיהומים ולהכינה לזיקוק. תהליך הזיקוק: בניגוד לכמה מהסינגל מאלטים הכבדים יותר והחזקים יותר, גלן גרנט הוא חד וברור, צח ובהיר. מה שבאמת מבדיל אותו מסינגל מאלטים אחרים הוא תהליך הזיקוק הייחודי. כצעד ראשון משתמשים בדוודים גבוהים מאוד, המסייעים להבטיח כי רק כהל קל יהפוך לגלן גרנט. שנית גלן גרנט היא המזקקה היחידה שמטהרת את שני הזיקוקים. זו הייתה המצאה של ג'יימס ""מייג'ור"" גרנט ומשתמשים בה עד היום. זה מבטיח כי האדים הטהורים בלבד יעברו למעבה, מה שיוצר ויסקי רעננן וקליל. תהליך היישון: זמן ממלא תפקיד חיוני בהבשלת ויסקי. בגלן גרנט מקפידים לבחור חביות בורבון ממעמד עליון וחביות שרי, ומבטיחים שישתמשו בהם מספר מסוים של פעמים בלבד. כל החביות נבחרות ידנית. תהליך ההתיישנות האיטי בחביות עץ אלון איכותיות נותן לגלן גרנט את צבעו הייחודי וטעם פירות רענן."

קרא עוד >>

הצג כ- גריד תצוגה רשימה
הצג כ- גריד תצוגה רשימה