בירות
סנן לפי
סינון פעיל
  1. מדינה גרמניה הסרת פריט
  2. מדינה אוסטריה הסרת פריט
  3. מדינה ישראל הסרת פריט
  4. מדינה אנגליה הסרת פריט
קטגוריה
Less
סגנון בירה
  1. אייל 67 items
  2. לאגר 11 items
  3. פילזנר 5 items
  4. סטאוט/פורטר 15 items
  5. בירות פירות 3 items
  6. סיידר 10 items
  7. חיטה 28 items
  8. טריפל 2 items
  9. בארלי ווין 1 item
  10. איי פי איי 10 items
Less
מבשלה
  1. אתור 1 item
  2. ארדינגר 3 items
  3. אדלוויס 1 item
  4. בנדיקטינר 1 item
  5. בירה מוסקו 2 items
  6. ביטבורגר 1 item
  7. באסטרס 1 item
  8. בק'ס 1 item
  9. ג'מס 4 items
  10. גופר'ס 1 item
  11. גולדסטאר 1 item
  12. גוסר 2 items
  13. הרצל 2 items
  14. הדובים 8 items
  15. הגמל המרקד 5 items
  16. וויצ'ווד 10 items
  17. טייבה 2 items
  18. ולטינס 1 item
  19. ווסטונס 7 items
  20. ווינשטפן 3 items
  21. טוכר 3 items
  22. ישרא-אייל 3 items
  23. כרמליטן 4 items
  24. מרסטון ביר קומפני 2 items
  25. מבשלת אלכסנדר 9 items
  26. מבשלת הארץ 1 item
  27. מבשלת נגב 7 items
  28. מבשלת הגולן 3 items
  29. מבשלת פאבו 1 item
  30. מבשלת הדובים 4 items
  31. מבשלת שריגים 3 items
  32. מבשלת הרצל 3 items
  33. מיקלר 1 item
  34. מבשלת השכן 1 item
  35. מונשהוף 2 items
  36. מלכה 5 items
  37. סמיקלאוס 1 item
  38. ספטן 2 items
  39. פרנציסקאנר 4 items
  40. פולר'ס 8 items
  41. פאולנר 6 items
  42. צירנדורפר 1 item
  43. ציפפר 1 item
  44. קפוצינר 4 items
  45. קרו ריפבליק 1 item
  46. קלרה 2 items
  47. רדברגר 1 item
  48. רונן 3 items
  49. שפאטן 2 items
  50. שפירא 7 items
  51. שניידר 4 items
  52. שבט 2 items
  53. שיטה 2 items
  54. תאצ'רס 6 items
  55. ת'ורנברידג' 8 items
  56. שלנקרלה 1 item
  57. ריגלה 4 items
  58. מלצר 3 items
  59. נגוהות 2 items
  60. אוק אנד אש 5 items
Less
מחיר המוצר

בירות

בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה. 

הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )

 

קרא עוד >>
הצג כ- גריד תצוגה רשימה
דף
הצג כ- גריד תצוגה רשימה
דף