בורבון - Bourbon

סנן לפי
סינון פעיל
  1. יצרן בולייט הסרת פריט
  2. יצרן ליטלמיל הסרת פריט
  3. יצרן גלנגוין הסרת פריט
  4. יצרן The Ileach הסרת פריט
  5. סוג וויסקי בורבון הסרת פריט
יצרן
  1. אלייג'ה קרייג 1 item
  2. באפלו טרייס 1 item
  3. בונדוקס 1 item
  4. בלנטונ'ס 2 items
  5. גלנגוין 0 items
  6. ג'ים בים 3 items
  7. מייקרס מארק 1 item
  8. ווילד טורקי 1 item
  9. מיקטר'ס 3 items
  10. בולייט 1 item
  11. The Ileach 0 items
  12. ליטלמיל 0 items
Less

בורבון - Bourbon

בורבון, הויסקי האמריקאי האיקוני, הוא משקה בעל טעם מובחן ומזוהה במיוחד. בורבון תמיד יזוקק מתערובת דגנים של מעל 51% תירס ויתיישן בחביות עץ אלון חדשות, ובסיס זה מבטיח את טעמו המתקתק עם השפעת החבית הבולטת. למרות הבסיס המשותף, גיוון בפרמטרים האחרים מביא למרחב של אפשרויות ותתי-סגנונות. בתמהיל הדגנים הנותרים, המורכב לרוב מכמויות שונות של שיפון, חיטה או שעורה, ניתן להעשיר את הבורבון בטעמים שונים. למשל הוספת כמות גדולה של שיפון תקנה לבורבון טעמי תבלינים בולטים, בעוד כמות גדולה של חיטה הופכת את הבורבון למתקתק ועדין יותר. בנוסף נעשה שימוש במגוון זני שמרים שונים לתסיסה היכולים ליצור בבורבון טעמי פירות שונים, ואפילו מיקום החבית במחסן היישון משפיע באופן ניכר על התפתחות הבורבון המתיישן (בשל הבדלי טמפרטורה ואוורור).
קרא עוד >>
הצג כ- גריד תצוגה רשימה
הצג כ- גריד תצוגה רשימה