גלן גרנט - Glen Grant

סנן לפי
סינון פעיל
  1. יצרן בלנטיינ'ס הסרת פריט
  2. יצרן גלן גרנט הסרת פריט
  3. סוג וויסקי סינגל מאלט הסרת פריט
קטגוריה
Less
יצרן
  1. אובן 1 item
  2. אברלור 7 items
  3. ארדמור 2 items
  4. אייל אוף ג'ורה 3 items
  5. אוכנטושן 1 item
  6. אראן 5 items
  7. אנוק 3 items
  8. אמרוט 1 item
  9. אולד פאלטני 5 items
  10. ארדבג 8 items
  11. ברוכלדי 3 items
  12. בנרינס 1 item
  13. באומור 5 items
  14. בושמילס 3 items
  15. בלוויני 6 items
  16. בונהאבן 3 items
  17. בנריאך 9 items
  18. בן נביס 2 items
  19. בלנטיינ'ס 2 items
  20. בנרומאך 5 items
  21. גלן סקוטיה 2 items
  22. גלן טרנר 3 items
  23. גלנדרונך 20 items
  24. גלנגוין 2 items
  25. גלנקינצ'י 1 item
  26. גלנפידיך 7 items
  27. גלנליווט 8 items
  28. גלנקדאם 1 item
  29. גלנמורנג'י 6 items
  30. גלן גרנט 3 items
  31. גלנרות'ס 1 item
  32. היילנד פארק 5 items
  33. מקאלן 13 items
  34. לגבולין 4 items
  35. טומאטין 3 items
  36. טליסקר 4 items
  37. ספרינגבנק 6 items
  38. סנטורי 5 items
  39. לפרוייג 5 items
  40. קוואלן 1 item
  41. קילקראן 5 items
  42. סינגלטון 1 item
  43. קאול איילה 4 items
  44. פינלאגן 1 item
  45. לדאייג 1 item
  46. קוטסוולדס 1 item
  47. לונגמורן 1 item
  48. קרגנמור 1 item
  49. סטרת'יילה 1 item
  50. טילינג 2 items
  51. ניקה 2 items
  52. טומינטול 2 items
  53. גלנפרקלס 9 items
  54. קולי 1 item
  55. דינסטון 2 items
  56. דלוויני 2 items
  57. קליינליש 2 items
  58. טומטין 2 items
  59. קארדו 1 item
  60. דאלמור 1 item
  61. גלן אלגין 1 item
  62. דאגלס ליינג 1 item
  63. טאליסקר 4 items
  64. קילכומן 5 items
  65. מילק אנד האני 7 items
  66. מזקקת רמת הגולן 3 items
  67. טוברמורי 2 items
  68. מזקקת ארדברג 1 item
  69. מורטלאך 4 items
  70. קלינליש 2 items
  71. ליטלמיל 1 item
  72. טאמדו 3 items
  73. Cragellachie 2 items
  74. Dufftown 1 item
  75. אדראדור 3 items
  76. לינקווד 2 items
  77. Distillery Bottling 1 item
  78. לוכינדאל 1 item
  79. טורמור 2 items
  80. ברנה 1 item
  81. Fable 4 items
  82. בימבר 2 items
Less
מחיר המוצר

גלן גרנט - Glen Grant

"תהליך הייצור של גלן גרנט סינל מאלט: הטבע: ממלא תפקיד מרכזי בהשגת האיכות של ויסקי סינגל מאלט גדול. מי מעיין הטבעי המשמשים בהכנת גלן גרנט סינגל מאלט מגיעים מהרמות הסקוטיות והם מרכיב חיוני ביותר. ליתות ויצירת הבלילה: התהליך כרוך בהשרית גרעיני השעורה במיכלים כדי להכין אותו לתהליך המעיכה. לאחר השרייה למשך הזמן ההכרחי, משאירים את השעורה פרושה על רצפה עד לעובי של 20 סנטימטרים במטרה לנבוט. במהלך שלב זה, השעורה נושמת והיא מחוממת עד להיותה לתת (מאלט). ללתת של גלן גרנט מאפיינים ייחודיים: יבש, פריך, מתפורר וארומטי. השלב הבא הוא המעיכה, כלומר ערבוב השעורה במים כדי לשטוף את כל זיהומים ולהכינה לזיקוק. תהליך הזיקוק: בניגוד לכמה מהסינגל מאלטים הכבדים יותר והחזקים יותר, גלן גרנט הוא חד וברור, צח ובהיר. מה שבאמת מבדיל אותו מסינגל מאלטים אחרים הוא תהליך הזיקוק הייחודי. כצעד ראשון משתמשים בדוודים גבוהים מאוד, המסייעים להבטיח כי רק כהל קל יהפוך לגלן גרנט. שנית גלן גרנט היא המזקקה היחידה שמטהרת את שני הזיקוקים. זו הייתה המצאה של ג'יימס ""מייג'ור"" גרנט ומשתמשים בה עד היום. זה מבטיח כי האדים הטהורים בלבד יעברו למעבה, מה שיוצר ויסקי רעננן וקליל. תהליך היישון: זמן ממלא תפקיד חיוני בהבשלת ויסקי. בגלן גרנט מקפידים לבחור חביות בורבון ממעמד עליון וחביות שרי, ומבטיחים שישתמשו בהם מספר מסוים של פעמים בלבד. כל החביות נבחרות ידנית. תהליך ההתיישנות האיטי בחביות עץ אלון איכותיות נותן לגלן גרנט את צבעו הייחודי וטעם פירות רענן. הטבע: ממלא תפקיד מרכזי בהשגת האיכות של ויסקי סינגל מאלט גדול. מי מעיין הטבעי המשמשים בהכנת גלן גרנט סינגל מאלט מגיעים מהרמות הסקוטיות והם מרכיב חיוני ביותר. ליתות ויצירת הבלילה: התהליך כרוך בהשרית גרעיני השעורה במיכלים כדי להכין אותו לתהליך המעיכה. לאחר השרייה למשך הזמן ההכרחי, משאירים את השעורה פרושה על רצפה עד לעובי של 20 סנטימטרים במטרה לנבוט. במהלך שלב זה, השעורה נושמת והיא מחוממת עד להיותה לתת (מאלט). ללתת של גלן גרנט מאפיינים ייחודיים: יבש, פריך, מתפורר וארומטי. השלב הבא הוא המעיכה, כלומר ערבוב השעורה במים כדי לשטוף את כל זיהומים ולהכינה לזיקוק. תהליך הזיקוק: בניגוד לכמה מהסינגל מאלטים הכבדים יותר והחזקים יותר, גלן גרנט הוא חד וברור, צח ובהיר. מה שבאמת מבדיל אותו מסינגל מאלטים אחרים הוא תהליך הזיקוק הייחודי. כצעד ראשון משתמשים בדוודים גבוהים מאוד, המסייעים להבטיח כי רק כהל קל יהפוך לגלן גרנט. שנית גלן גרנט היא המזקקה היחידה שמטהרת את שני הזיקוקים. זו הייתה המצאה של ג'יימס ""מייג'ור"" גרנט ומשתמשים בה עד היום. זה מבטיח כי האדים הטהורים בלבד יעברו למעבה, מה שיוצר ויסקי רעננן וקליל. תהליך היישון: זמן ממלא תפקיד חיוני בהבשלת ויסקי. בגלן גרנט מקפידים לבחור חביות בורבון ממעמד עליון וחביות שרי, ומבטיחים שישתמשו בהם מספר מסוים של פעמים בלבד. כל החביות נבחרות ידנית. תהליך ההתיישנות האיטי בחביות עץ אלון איכותיות נותן לגלן גרנט את צבעו הייחודי וטעם פירות רענן."

קרא עוד >>

הצג כ- גריד תצוגה רשימה
הצג כ- גריד תצוגה רשימה