גלן גרנט - Glen Grant

סנן לפי
סינון פעיל
  1. יצרן גלנאלאצ'י הסרת פריט
  2. יצרן גלן גרנט הסרת פריט
  3. יצרן מקאלן הסרת פריט
  4. אזור ספייסייד הסרת פריט
  5. אזור היילנד הסרת פריט
קטגוריה
Less
יצרן
  1. אובן 1 item
  2. אברלור 7 items
  3. ארדמור 2 items
  4. אייל אוף ג'ורה 1 item
  5. אנוק 3 items
  6. אולד פאלטני 6 items
  7. בנרינס 1 item
  8. בלבלייר 1 item
  9. בלוויני 9 items
  10. בנריאך 12 items
  11. באלבלייר 1 item
  12. בן נביס 3 items
  13. בלנטיינ'ס 2 items
  14. בנרומאך 5 items
  15. גלנגלאסו 1 item
  16. גלנאלאצ'י 1 item
  17. גלן טרנר 3 items
  18. גלנדרונך 19 items
  19. גלנגוין 4 items
  20. גלנפידיך 8 items
  21. גרנט'ס 4 items
  22. גלנליווט 13 items
  23. גלנקדאם 3 items
  24. גלנמורנג'י 9 items
  25. גלן גרנט 3 items
  26. גלנרות'ס 1 item
  27. מקאלן 19 items
  28. פיימוס גראוס 1 item
  29. טומאטין 4 items
  30. קומפס בוקס 4 items
  31. סינגלטון 1 item
  32. קרייגלכי 2 items
  33. לדאייג 1 item
  34. רויאל לוכנאגר 1 item
  35. לונגמורן 2 items
  36. קרגנמור 1 item
  37. סטרת'יילה 1 item
  38. טומינטול 6 items
  39. גלנפרקלס 10 items
  40. ג'וני ווקר 1 item
  41. דינסטון 4 items
  42. דלוויני 2 items
  43. קליינליש 2 items
  44. טומטין 2 items
  45. קארדו 1 item
  46. דאלמור 1 item
  47. גלן אלגין 1 item
  48. דאגלס ליינג 5 items
  49. גרנט 1 item
  50. טוברמורי 1 item
  51. מורטלאך 4 items
  52. קלינליש 2 items
  53. טאמדו 3 items
  54. Cragellachie 2 items
  55. Dufftown 2 items
  56. Loch Lomond 1 item
  57. אדראדור 3 items
  58. לינקווד 2 items
  59. טורמור 2 items
  60. Fable 3 items
  61. מוסבורן 1 item
Less
סוג וויסקי
אזור
  1. ספייסייד 22 items
  2. היילנד 1 item
Less
מחיר המוצר

גלן גרנט - Glen Grant

"תהליך הייצור של גלן גרנט סינל מאלט: הטבע: ממלא תפקיד מרכזי בהשגת האיכות של ויסקי סינגל מאלט גדול. מי מעיין הטבעי המשמשים בהכנת גלן גרנט סינגל מאלט מגיעים מהרמות הסקוטיות והם מרכיב חיוני ביותר. ליתות ויצירת הבלילה: התהליך כרוך בהשרית גרעיני השעורה במיכלים כדי להכין אותו לתהליך המעיכה. לאחר השרייה למשך הזמן ההכרחי, משאירים את השעורה פרושה על רצפה עד לעובי של 20 סנטימטרים במטרה לנבוט. במהלך שלב זה, השעורה נושמת והיא מחוממת עד להיותה לתת (מאלט). ללתת של גלן גרנט מאפיינים ייחודיים: יבש, פריך, מתפורר וארומטי. השלב הבא הוא המעיכה, כלומר ערבוב השעורה במים כדי לשטוף את כל זיהומים ולהכינה לזיקוק. תהליך הזיקוק: בניגוד לכמה מהסינגל מאלטים הכבדים יותר והחזקים יותר, גלן גרנט הוא חד וברור, צח ובהיר. מה שבאמת מבדיל אותו מסינגל מאלטים אחרים הוא תהליך הזיקוק הייחודי. כצעד ראשון משתמשים בדוודים גבוהים מאוד, המסייעים להבטיח כי רק כהל קל יהפוך לגלן גרנט. שנית גלן גרנט היא המזקקה היחידה שמטהרת את שני הזיקוקים. זו הייתה המצאה של ג'יימס ""מייג'ור"" גרנט ומשתמשים בה עד היום. זה מבטיח כי האדים הטהורים בלבד יעברו למעבה, מה שיוצר ויסקי רעננן וקליל. תהליך היישון: זמן ממלא תפקיד חיוני בהבשלת ויסקי. בגלן גרנט מקפידים לבחור חביות בורבון ממעמד עליון וחביות שרי, ומבטיחים שישתמשו בהם מספר מסוים של פעמים בלבד. כל החביות נבחרות ידנית. תהליך ההתיישנות האיטי בחביות עץ אלון איכותיות נותן לגלן גרנט את צבעו הייחודי וטעם פירות רענן. הטבע: ממלא תפקיד מרכזי בהשגת האיכות של ויסקי סינגל מאלט גדול. מי מעיין הטבעי המשמשים בהכנת גלן גרנט סינגל מאלט מגיעים מהרמות הסקוטיות והם מרכיב חיוני ביותר. ליתות ויצירת הבלילה: התהליך כרוך בהשרית גרעיני השעורה במיכלים כדי להכין אותו לתהליך המעיכה. לאחר השרייה למשך הזמן ההכרחי, משאירים את השעורה פרושה על רצפה עד לעובי של 20 סנטימטרים במטרה לנבוט. במהלך שלב זה, השעורה נושמת והיא מחוממת עד להיותה לתת (מאלט). ללתת של גלן גרנט מאפיינים ייחודיים: יבש, פריך, מתפורר וארומטי. השלב הבא הוא המעיכה, כלומר ערבוב השעורה במים כדי לשטוף את כל זיהומים ולהכינה לזיקוק. תהליך הזיקוק: בניגוד לכמה מהסינגל מאלטים הכבדים יותר והחזקים יותר, גלן גרנט הוא חד וברור, צח ובהיר. מה שבאמת מבדיל אותו מסינגל מאלטים אחרים הוא תהליך הזיקוק הייחודי. כצעד ראשון משתמשים בדוודים גבוהים מאוד, המסייעים להבטיח כי רק כהל קל יהפוך לגלן גרנט. שנית גלן גרנט היא המזקקה היחידה שמטהרת את שני הזיקוקים. זו הייתה המצאה של ג'יימס ""מייג'ור"" גרנט ומשתמשים בה עד היום. זה מבטיח כי האדים הטהורים בלבד יעברו למעבה, מה שיוצר ויסקי רעננן וקליל. תהליך היישון: זמן ממלא תפקיד חיוני בהבשלת ויסקי. בגלן גרנט מקפידים לבחור חביות בורבון ממעמד עליון וחביות שרי, ומבטיחים שישתמשו בהם מספר מסוים של פעמים בלבד. כל החביות נבחרות ידנית. תהליך ההתיישנות האיטי בחביות עץ אלון איכותיות נותן לגלן גרנט את צבעו הייחודי וטעם פירות רענן."

קרא עוד >>

הצג כ- גריד תצוגה רשימה
דף
הצג כ- גריד תצוגה רשימה
דף