בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
בירה לף בראון330ml / 6.5%
-
בירה סטלה ארטואה - פחית 500500ml / 5%
-
בירה לף בלונד330ml / 6.6%
-
מבשלת הדובים - יונק הדבש330ml / 8%
-
מבשלת הדובים - עשן לבן330ml / 6.2%
-
מרדסו טריפל 10330ml / 10%
-
בירה אש - ניפה330ml / 6%
-
בירה אש קרמל מלוח330ml / 6%
-
נגב x מיקלר - דזרט הייז330ml / 4.9%
-
אלכסנדר סייזון330ml / 7%
-
שיכר דבש ״פרדס״330ml / 8.4%
-
בירה אש - אמבר330ml / 5%
-
ברבר בירה חזקה עם דבש330ml / 8%
-
בירה מלכה סטאוט330ml / 6%
-
בירה הרצל - אמבארגו330ml / 6%