בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
שיכר דבש ״פרדס״330ml / 8.4%
-
בירה אש - אמבר330ml / 5%
-
בירת בירד - נומאזו לאגר330ml / 5.5%
-
בירה מלכה סטאוט330ml / 6%
-
בירה הרצל - אמבארגו330ml / 6%
-
שיכר דבש ״מדבר״330ml / 8.4%
-
באסטרס סיידר תפוחים מתוק330ml / 6.7%
-
דנסינג קאמל איב330ml / 4.9%
-
אלכסנדר - מיקלר גרין גולד330ml / 6.8%
-
שפירא אידיאליזם330ml / 5.2%
-
בירת בירד וואבי סאבי פייל אייל330ml / 6%
-
בירה אלכסנדר גרין330ml / 6%
-
בירה מוסקו Red330ml / 6.5%
-
בירת בירד השמש העולה- פייל אייל330ml / 5.5%