בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
בירה פרנציסקאנר דונקל כהה500ml / 5%
-
כרמליטן קלוסטר ווייזן הל500ml / 5.4%
-
בירה צ'כית ברנרד500ml / 4.9%
-
בירה גמברינוס Gambrinus500ml / 5%
-
בירה קפוצינר קריסטל500ml / 5.4%
-
בירה קפוצינר מעוננת500ml / 5.4%
-
בירת חיטה בנדיקטינר500ml / 5.4%
-
קרושוביצה צ'רנה Krusovice500ml / 3.8%
-
קרושוביצה אימפריאל500ml / 5%
-
בירה קפוצינר כהה500ml / 5.4%
-
כרמליטן קלוסטר גולד500ml / 5.1%
-
כרמליטן קלוסטר אורטיופ500ml / 4.9%
-
פאולאנר סלבאטור330ml / 7.9%
-
בירה מונשהוף פילס500ml / 4.9%
-
בירה מונשהוף שווארץ כהה500ml / 4.9%
-
בירה שניידר וייס TAP 1 - בירת חיטה בהירה500ml / 5.2%
-
בירה שניידר וייס TAP 6 - בירה כהה וחזקה8ml / 500%