בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
ארדינגר וייסביר דונקל500ml / 5.6%
-
כרמליטן קלוסטר ווייזן דונקל500ml / 5.4%
-
בירה שניידר וייס TAP 5 - בירת חיטה אדמונית500ml / 8.2%
-
ריגלה רובוסטוס 6660ml / 5%
-
שפאטן מינכן SPATEN פחית500ml / 5.2%
-
בירה שניידר וייס TAP 7 - בירת חיטה ענברית500ml / 5.4%
-
בירה פאולנר חבית 5 ליטר5000ml / 5.5%
-
כרמליטן קלוסטר ווייזן הל500ml / 5.4%
-
בירה פרנציסקאנר דונקל כהה500ml / 5%
-
בירה קפוצינר קריסטל500ml / 5.4%
-
בירה קפוצינר מעוננת500ml / 5.4%
-
בירת חיטה בנדיקטינר500ml / 5.4%
-
כרמליטן קלוסטר גולד500ml / 5.1%