סנן לפי
בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
מבשלת הדובים - יונק הדבש330ml / 8%
-
מבשלת הדובים - עשן לבן330ml / 6.2%
-
שיכר דבש ״פרדס״330ml / 8.4%
-
בירה הרצל - אמבארגו330ml / 6%
-
שיכר דבש ״מדבר״330ml / 8.4%
-
מבשלת הדובים - לאב אייל330ml / 5.5%
-
מבשלת השכן - IPA330ml / 6%
-
מבשלת הדובים - בירה חצות - דארק פורטר330ml / 5%
-
בירה הרצל - סוג של חיטה330ml / 5.6%
-
מבשלת הדובים - המכה הראשונה330ml / 4.8%