סנן לפי
בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
בירה הרצל - אמבארגו330ml / 6%
-
בירה ארדינגר מעוננת330ml / 5.3%
-
ארדינגר וייסביר דונקל500ml / 5.6%
-
בירה גמברינוס Gambrinus500ml / 5%
-
בירה הרצל - סוג של חיטה330ml / 5.6%
-
ברודוג ר.ב.י.ס פחית330ml / 8.7%
-
ברודוג הופ פיקשן פחית330ml / 4.2%
-
ברודוג צדיק של 5 בבוקר330ml / 5%
-
ברודוג צא החוצה קלאוס!330ml / 8.2%
-
ברודוג באונטי האנטר330ml / 6.1%
-
ברודוג הדיונון המתנקש הלבקן330ml / 9.2%