סנן לפי
בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
בירה אש - ניפה330ml / 6%
-
בירה אש קרמל מלוח330ml / 6%
-
בירה אש - אמבר330ml / 5%
-
בירה הרצל - אמבארגו330ml / 6%
-
באסטרס סיידר תפוחים מתוק330ml / 6.7%
-
באסטרס סיידר תפוחים יבש330ml / 6.7%
-
בירה אש 9.5%330ml / 9.5%
-
בירה אש - דובדבן חמוץ330ml / 5%
-
בירה הרצל - סוג של חיטה330ml / 5.6%
-
גולואז בראון - בירה כהה330ml / 8.1%
-
גולואז בלונד - בירה בלגית בהירה330ml / 6.3%