סנן לפי
בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
עמק האלה - טריפל בלגית330ml / 9.2%
-
בירה הרצל - אמבארגו330ml / 6%
-
עמק האלה בלונד אנגלית - מבשלת שריגים330ml / 5.2%
-
כרמליטן קלוסטר ווייזן דונקל500ml / 5.4%
-
שיכר תפוחים (סיידר) רוזה - Ecusson750ml / 3%
-
כרמליטן קלוסטר ווייזן הל500ml / 5.4%
-
כרמליטן קלוסטר גולד500ml / 5.1%
-
כרמליטן קלוסטר אורטיופ500ml / 4.9%
-
בירה הרצל - סוג של חיטה330ml / 5.6%
-
פולר'ס ווילד ריבר500ml / 4.5%
-
פולר'ס אולד וינטר אייל500ml / 5.3%