סנן לפי
בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
בירה הרצל - שש אחוז כפרה330ml / 6%
-
מרדסו טריפל 10330ml / 10%
-
בירה אש - ניפה330ml / 6%
-
בירה אש קרמל מלוח330ml / 6%
-
שיכר דבש ״פרדס״330ml / 8.4%
-
בירה אש - אמבר330ml / 5%
-
בירה הרצל - אמבארגו330ml / 6%
-
שיכר דבש ״מדבר״330ml / 8.4%
-
בירה אש 9.5%330ml / 9.5%
-
בירה אש - דובדבן חמוץ330ml / 5%
-
מרדסו טריפל בלגית 750 מ"ל750ml / 10%
-
בירה הרצל - סוג של חיטה330ml / 5.6%