סנן לפי
בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
בירה הרצל - שש אחוז כפרה330ml / 6%
-
מרדסו טריפל 10330ml / 10%
-
שיכר דבש ״פרדס״330ml / 8.4%
-
שיכר דבש ״מדבר״330ml / 8.4%
-
שיכר תפוחים (סיידר) רוזה - Ecusson750ml / 3%
-
מרדסו טריפל בלגית 750 מ"ל750ml / 10%
-
שימאי בלו 3 ליטר CHIMAY 3L330ml / 9%