סנן לפי
בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
בירה הרצל - שש אחוז כפרה330ml / 6%
-
בירה קסטיל קווה דו שאטו330ml / 11%
-
בירת בירד וואבי סאבי פייל אייל330ml / 6%
-
בירה שניידר וייס TAP 5 - בירת חיטה אדמונית500ml / 8.2%
-
בירה שניידר וייס TAP 7 - בירת חיטה ענברית500ml / 5.4%
-
בירה קסטיל טריפל330ml / 11%
-
בירה קסטיל בריגנד 9%330ml / 9%
-
בירה מונשהוף פילס500ml / 4.9%
-
בירה מונשהוף שווארץ כהה500ml / 4.9%
-
בירה שניידר וייס TAP 1 - בירת חיטה בהירה500ml / 5.2%
-
בירה שניידר וייס TAP 6 - בירה כהה וחזקה8ml / 500%