בירות
סנן לפי
סינון פעיל
  1. מדינה ארה"ב הסרת פריט
  2. מדינה ישראל הסרת פריט
  3. מדינה דנמרק הסרת פריט
  4. מדינה גרמניה הסרת פריט
  5. מדינה אוסטריה הסרת פריט
  6. מבשלה טייבה הסרת פריט
  7. מבשלה קרו ריפבליק הסרת פריט
קטגוריה
Less
מדינה
  1. ישראל 2 items
  2. גרמניה 1 item
  3. אוסטריה 0 items
  4. ארה"ב 0 items
  5. דנמרק 0 items
Less
סגנון בירה
  1. אייל 1 item
  2. לאגר 1 item
  3. סטאוט/פורטר 1 item
Less
מבשלה
  1. אתור 1 item
  2. ארדינגר 3 items
  3. אדלוויס 1 item
  4. בנדיקטינר 1 item
  5. בירה מוסקו 2 items
  6. ביטבורגר 1 item
  7. באסטרס 1 item
  8. בק'ס 1 item
  9. ג'מס 4 items
  10. גופר'ס 1 item
  11. גולדסטאר 1 item
  12. גוסר 2 items
  13. הרצל 2 items
  14. הדובים 8 items
  15. הגמל המרקד 5 items
  16. טייבה 2 items
  17. ולטינס 1 item
  18. ווינשטפן 3 items
  19. טוכר 3 items
  20. ישרא-אייל 3 items
  21. כרמליטן 4 items
  22. מבשלת אלכסנדר 9 items
  23. מבשלת הארץ 1 item
  24. מבשלת נגב 7 items
  25. מבשלת הגולן 3 items
  26. מבשלת פאבו 1 item
  27. מבשלת הדובים 4 items
  28. מבשלת שריגים 3 items
  29. מבשלת הרצל 3 items
  30. מיקלר 6 items
  31. מבשלת השכן 1 item
  32. מונשהוף 2 items
  33. מלכה 5 items
  34. סמיקלאוס 1 item
  35. ספטן 2 items
  36. פרנציסקאנר 4 items
  37. פאולנר 6 items
  38. צירנדורפר 1 item
  39. ציפפר 1 item
  40. קפוצינר 4 items
  41. קרלסברג 1 item
  42. קרו ריפבליק 1 item
  43. קלרה 2 items
  44. רדברגר 1 item
  45. רוג 1 item
  46. רונן 3 items
  47. שפאטן 2 items
  48. שפירא 7 items
  49. שניידר 4 items
  50. שבט 2 items
  51. שיטה 2 items
  52. שלנקרלה 1 item
  53. ריגלה 4 items
  54. מלצר 3 items
  55. נגוהות 2 items
  56. אוק אנד אש 5 items
  57. Schmitt Weingut 1 item
  58. המתססה 2 items
  59. נעמה סורקין 1 item
Less
מחיר המוצר

בירות

בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה. 

הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )

 

קרא עוד >>
הצג כ- גריד תצוגה רשימה
הצג כ- גריד תצוגה רשימה