סנן לפי
בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
מבשלת הדובים - יונק הדבש330ml / 8%
-
מבשלת הדובים - עשן לבן330ml / 6.2%
-
באסטרס סיידר תפוחים מתוק330ml / 6.7%
-
באסטרס סיידר תפוחים יבש330ml / 6.7%
-
בירה פרנציסקאנר צלולה500ml / 5%
-
בירה פרנציסקאנר מעוננת500ml / 5%
-
שיכר תפוחים (סיידר) רוזה - Ecusson750ml / 3%
-
מבשלת הדובים - לאב אייל330ml / 5.5%
-
בירה פרנציסקאנר דונקל כהה500ml / 5%
-
קרושוביצה צ'רנה Krusovice500ml / 3.8%
-
קרושוביצה אימפריאל500ml / 5%
-
מבשלת הדובים - בירה חצות - דארק פורטר330ml / 5%
-
מבשלת הדובים - המכה הראשונה330ml / 4.8%
-
חבית 5 ליטר פרנציסקאנר5000ml / 5%