סנן לפי
בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
מיקלר-Stedsegrøn EVERGREEN330ml / 3.5%
-
נגב x מיקלר - דזרט הייז330ml / 4.9%
-
בירה שניידר וייס TAP 5 - בירת חיטה אדמונית500ml / 8.2%
-
בירה שניידר וייס TAP 7 - בירת חיטה ענברית500ml / 5.4%
-
בירה גמברינוס Gambrinus500ml / 5%
-
בירה שניידר וייס TAP 1 - בירת חיטה בהירה500ml / 5.2%
-
בירה שניידר וייס TAP 6 - בירה כהה וחזקה8ml / 500%