וויסקי כבולי ופירותי
הויסקי היפני הוא ניסיון לחקות את הויסקי הסקוטי. והיפנים כמו יפנים - הצליחו אפילו להתעלות על המקור!
ויסקי מזוקק ביפן מתחילת המאה הקודמת, אז יצא מסטקה טקטסורו ללמוד את אומנות זיקוק הויסקי בסקוטלנד והביא אותה ליפן. טקטסורו היה המזקק הראשי של מזקקת ימאזאקי, מזקקת הסינגל מאלט הראשונה ביפן, ולאחר מכן הקים את יואיצ׳י.
מאז הויסקי היפני השתפר וצבר מוניטין, עד שהתחיל לזכות בתחרויות חשובות ואף הוכר כויסקי הטוב בעולם במספר הזדמנויות
-
וויסקי ניקה פיור מאלט אדום500ml / 43%
-
סנטורי האקושו דיסטילרס רזרב700ml / 43%