סנן לפי
סינון פעיל
  1. מדינה ישראל הסרת פריט
קטגוריה
Less
יקב
  1. יקב אור הגנוז 2 items
  2. יקב אורטל 1 item
  3. יקב אסף 3 items
  4. יקב אמפורה 4 items
  5. יקב בזלת הגולן 1 item
  6. יקב בנימינה 1 item
  7. היקב בן חיים 1 item
  8. יקב בן זימרה 2 items
  9. יקב ברקן 1 item
  10. יקב גבעות 1 item
  11. יקב גוש עציון 1 item
  12. יקב גמלא 2 items
  13. יקב גטו 1 item
  14. יקב קלו דה גת 7 items
  15. יקב רמת הגולן 1 item
  16. יקב ננה 2 items
  17. יקב שאטו גולן 5 items
  18. יקב פלטר 5 items
  19. יקב מארגלית 5 items
  20. יקב סוסון ים 4 items
  21. יקב צפרירים 2 items
  22. יקב קסטל 4 items
  23. יקב יתיר 6 items
  24. יקב ויתקין 4 items
  25. יקב כרם שבו 1 item
  26. יקב לוריא 4 items
  27. יקב לוינסון 2 items
  28. יקב דלתון 1 item
  29. יקב טוליפ 4 items
  30. יקב רקאנטי 1 item
  31. יקב שטו רמו 2 items
  32. יקב פלם 4 items
  33. יקב צרעה 3 items
  34. יקב שילה 5 items
  35. יקב פסגות 3 items
  36. יקב דדה 3 items
  37. יקב ברבדו 4 items
  38. יקב ירדן 4 items
  39. יקב הרי גליל 3 items
  40. יקב עבייה 2 items
  41. יקב נטופה 2 items
  42. יקב כישור 1 item
  43. יקב טורה 4 items
  44. יקב מיה לוצ'ה 2 items
  45. יקב מרשה 3 items
  46. יקב לטם 2 items
  47. יקב קובננט 2 items
  48. יקב כהנוב 3 items
  49. יקב נטע 1 item
  50. יקב להט 1 item
  51. יקב נווה ירק 2 items
  52. יקב פייב 1 item
  53. יקב רמת החברון 3 items
  54. יקב מכמורת 3 items
  55. פילוקליה 1 item
Less
אזור
  1. הרי יהודה 109 items
  2. גולן 29 items
  3. גליל 170 items
  4. מישור החוף 12 items
  5. שומרון 23 items
  6. נגב 2 items
  7. בית לחם 1 item
Less
מחיר המוצר

יין אדום

יין המופק מזני ענבים אדומים, צבע הנוזל הקיים בענב שקוף והיין מקבל את צבעו מהשריית הנוזל עם קליפות הענבים – משך ההשרייה וסוג הענב משפיע על צבעו של היין. תהליך ייצור יין אדום הוא הפרדת הענבים מהאשכול וריסוקם, השרייה במיכלי תסיסה של התירוש עם הקליפות בתוספת שמרים המפרקים את הסוכר הטבעי לאלכוהול ו2CO, לאחר סיום התסיסה נעשית הסחיטה ומתקבל יין אדום אותו ניתן ליישן בחביות עץ אלון ,בזמן יישון זה היין מקבל טעמים ורבדים נוספים מהעץ ומהחימצון האיטי ולרוב עובר תסיסה נוספת "מלולקטית" שמרככת את החמיצות ה"ירקרקה" ומעשירה את מרקם היין. לאחר היישון היין עובר תהליכי סינון, הצללה וייצוב ומבוקבק. זמן ההתיישנות בבקבוק משפיע גם הוא על ההנאה מהיין - ניתן להעריך את הזמן המתאים לצריכת כל יין – "חלון השתיה" . מומלץ לפתוח יינות אדומים לפחות חצי שעה לפני שצורכים אותם מאחר והחשיפה לחמצן מרככת את היין ומגלה ניחוחות ורבדים נוספים. יינות משובחים הם אלה המעבירים בחוויית השתייה איזון בין הטעמים, הניחוחות, רמת האלכוהול, המרקם והסיומת תוך הפגנת מורכבות ועניין. לחיים !

קרא עוד >>
הצג כ- גריד תצוגה רשימה
דף
הצג כ- גריד תצוגה רשימה
דף