בירות
בירה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הוותיקים והנצרכים ביותר בעולם, והמשקה השלישי הפופולרי ביותר אחרי מים ותה. הירה מיוצרת לרוב מלתת שעורה, אם כי לפעמים נעשה שימוש גם בחיטה, תירס ואורז. בתהליך ייצור הבירה המודרנית מוספים כשות, המוסיף פירותיות ומרירות לטעמה.
הבירה נחלקת לשני סוגים: לאגר ואייל. ההבדל בין הסוגים הוא השמרים בהם משתמשים בבישול- שמרי לאגר ושמרי אייל, כשכל סוג תוסס אחרת ( תסיסה עילית ותחתית בטמפרטורות שונות. )
-
שיכר דבש ״מדבר״330ml / 8.4%
-
באסטרס סיידר תפוחים מתוק330ml / 6.7%
-
דנסינג קאמל איב330ml / 4.9%
-
אלכסנדר - מיקלר גרין גולד330ml / 6.8%
-
שפירא אידיאליזם330ml / 5.2%
-
בירה מוסקו Red330ml / 6.5%
-
בירה אלכסנדר גרין330ml / 6%
-
באסטרס סיידר תפוחים יבש330ml / 6.7%
-
עמק האלה בלונד אנגלית - מבשלת שריגים330ml / 5.2%
-
דנסינג קאמל 'פטריוט'330ml / 5.2%
-
בירה שבט "ווי לאדי" אייל סקוטי330ml / 5.5%
-
בירה אש 9.5%330ml / 9.5%